• Dé immosite voor de niche van het investeringsvastgoed in België

Prijsbereik: Van naar

Vergelijk advertenties

Algemeen

Wie kan advertenties plaatsen?

Investvastgoed is voorbehouden aan immokantoren, makelaars, ontwikkelaars, promotors en particuliere eigenaars van investeringsvastgoed.

Uitsluitend vastgoed 'te koop'

Investvastgoed® is uitsluitend voorbehouden voor de koopmarkt, advertenties voor verhuur komen niet in aanmerking en zullen worden verwijderd.

Wat zijn de voorwaarden?

Tijdens de bèta-fase bij lancering is het plaatsen van advertenties GRATIS. Daarna zijn er diverse pakketten mogelijk van 1 to meerdere advertenties.

Investvastgoed contacteren?

Je kan ons makkelijk contacteren met ons contactformulier.

Is Investvastgoed onafhankelijk?

Investvastgoed® is een onafhankelijke immosite voor de niche van het investeringsvastgoed in België. We zijn dus niet verbonden met een immokantoor, ontwikkelaar of investeringsgroep.

Wat is het 'topinvestering' label?

Dit label zet je advertentie prominent in de kijker op homepage en in de zoekresultaten. Het plaatst je advertentie gedurende een bepaalde periode bovenaan.

Waar kan ik de advertentie ID vinden?

Je gaat naar de detailpagina van het vastgoed, kijkt bij ‘Details‘. Als eerste staat daar de advertentie ID, beginnende met IV-xxxxx

Ik wil een fout of klacht melden

Foutieve gegevens signaleren of het formuleren van een klacht kan je doen via ons contactformulier.

De referentie-code (IV-…….) vind je terug op de pagina van de advertentie. Vermeld deze code bij iedere communicatie.

Inloggen & registreren

Hoe kan ik registreren?

Je klikt bovenaan rechts op LOGIN, dan kan je je registreren aan de hand van een zelf te kiezen gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord.

Welke rol kiezen bij registratie?

Op onze site kan je je in eerste instantie registreren als immokantoor of als onafhankelijk makelaar.

Een immokantoor kan met zijn account ook verschillende eigen makelaars aanmaken en deze aan hetzelfde immokantoor-profiel linken. Dit is handig voor grote kantoren met verschillende account-makelaars.

Tevens zijn er rollen voorzien voor particuliere verkopers & ontwikkelaars.

Als een gewone ‘bezoeker‘ op zoek naar interessante investeringen kan je je ook registreren. Dan heb je beperkte functionaliteiten.

Je kan in je profiel steeds je rol nog wijzigen. Het onterecht gebruiken van een rol als immokantoor of makelaar zal onmiddellijke verwijdering van het profiel en de advertenties impliceren. Hier is geen teruggave van gelden voor voorzien. Ons team zal profielen steekproefgewijs controleren. We nemen evenwel geen enkele verantwoordelijkheid voor wat betreft de echtheid van de profielen en/of de correctheid van de advertenties. Bij twijfel kan u ons support team contacteren via de contactpagina.

Registratie als bezoeker

Met de rol van bezoeker (dus een gewone bezoeker op zoek naar interessante investeringen) kan je je favoriete advertenties en je zoekopdrachten bewaren. Je communiceert ook sneller met de verkopers.

Makelaars registreren binnen hetzelfde immokantoor

Een immokantoor kan met zijn account ook verschillende eigen makelaars aanmaken en deze aan hetzelfde immokantoor-profiel linken. Dit is handig voor grote kantoren met verschillende account-makelaars.

Heb je al een account als immokantoor? Log dan in op je profiel en ga naar de linker zijbalk. Onder ‘mijn profiel’ kan je ‘nieuwe makelaar‘ aanmaken. De nieuwe makelaar krijgt dan een email met zijn gegevens en kan op zijn beurt zijn account vervolledigen en advertenties plaatsen binnen de naam van het hoofdkantoor.

Via ‘mijn makelaars’ kan het immokantoor dan ook steeds makelaars verwijderen, de advertenties bekijken enz…

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik rechts bovenaan op ‘partner login‘ en klik op ‘wachtwoord vergeten?‘. Je zal een mail ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik wil mijn profiel verwijderen

Je logt in via ‘partner login’ => mijn profiel => onderaan kan je klikken op ‘verwijder mijn account’.

Ik wil mijn e-mail adres wijzigen

Heb je een nieuw e-mailadres? Of sloop er een fout in je adres bij registratie?

Neem contact met het online formulier en geef je gebruikersnaam, het foutieve emailadres & het gewenste nieuwe adres op.

Advertenties plaatsen

Hoe plaats ik een advertentie op investvastgoed.be?

Na het aanmaken van een account kan je inloggen op je persoonlijk profiel.

In de linker zijbalk verschijnen alle functie-tabs.

Klik op ‘maak advertentie‘. Indien je beschikt over een advertentie-pakket kan je meteen verder gaan met het opstellen van je advertentie. Bij gratis advertenties tijdens de bèta-fase zal je het aanschaffen van een pakket automatisch overslaan.

Onder ‘mijn advertenties‘ kan je makkelijk al je advertenties bekijken, aanpassen en verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn advertentie?

Log in op je persoonlijk profiel (rechts bovenaan de header).

In de linker zijbalk verschijnen alle functie-tabs.

Onder ‘mijn advertenties‘ kan je makkelijk al je advertenties bekijken, aanpassen en ook verwijderen.

Hoe publiceer ik mijn advertentie als 'TOPINVESTERING'?

Log in op je persoonlijk profiel (rechts bovenaan de header).

In de linker zijbalk verschijnen alle functie-tabs.

Onder ‘mijn advertenties‘ ga je naar ‘gepubliceerd‘. Rechts van je advertentie kan je op de groene knop klikken. Let wel: dit werkt enkel indien je profiel voldoende credits heeft voor een ‘topinvestering’ label.

Mijn advertentie staat niet meer online. Hoe komt dit?

Vermoedelijk is de publicatieduur van je advertentie verlopen, je kan dit nazien in je dashboard. Je kan dan ook meteen je advertentie opnieuw voor publicatie indienen.

Het kan ook dat jouw advertentie in strijd was met onze gebruiksvoorwaarden en dat we ons het recht hebben voorgehouden om je zoekertje offline te halen.

Je kan ons steeds contacteren met ons contactformulier.

Ik wens een betalingsbewijs

Log in op je profiel.

In de linker zijbalk verschijnen alle functie-tabs.

Klik op ‘betalingsbewijzen‘. Daar zal je al je documenten kunnen raadplegen en ook meteen kunnen afprinten voor latere raadpleging.

Mijn pand is snel verkocht, krijg ik een refund?

Werd je pand sneller verkocht dan de weken of maanden die voorzien waren in de publicatieduur van je pakket? Dan zal je begrijpen dat we vooral blij zijn omwille van jouw succesvolle verkoop en dat we daarvoor geen refund kunnen uitvoeren. Wij gebruiken immers die inkomsten om onze site op Google te adverteren en voor campagnes op andere on- en offline media.

Reclame plaatsen

Kan ik reclame plaatsen op investvastgoed.be?

We hebben diverse mogelijkheden om uw bedrijf, actie of vastgoed in de kijker te zetten op onze site. Lees hier meer of mail onze sales afdeling via sales@investvastgoed.be

Veilig betalen

Wat is PayPal?

PayPal biedt je de flexibiliteit om de betaalmethode te kiezen die het beste bij je past. Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen – bij het koppelen van je bank of kaart voer je éénmalig de betaalgegevens in – in het vervolg kies je bij het afrekenen welke betaalmethode je wilt gebruiken zonder dat je hoeft te checken of er wel genoeg saldo op je PayPal-rekening staat. Je controleert de gegevens en bevestigt de betaling. Je kunt ook gratis geld van je bankrekening naar je PayPal-rekening overmaken en vanaf je PayPal-saldo betalen.

Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

PayPal geeft je een extra vorm van bescherming bij het betalen door je privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De ontvanger van je geld krijgt je bank- of creditcardgegevens niet te zien. En omdat je gegevens veilig zijn opgeslagen, hoef je deze ook nergens – online of openbaar – in te voeren

Wat is Stripe?

Stripe is één van de grootste online betalingssystemen met roots in Silicon Valley.