• Dé immosite voor de niche van het investeringsvastgoed in België

Vergelijk advertenties

Vastgoed kopen als belegging: hoe beginnen?

Ben je een beginnende investeerder? Heb je een budget dat je niet op de bank wil parkeren en ben je geen fan van aandelen?  Dan is vastgoed kopen als belegging vandaag meer dan ooit de verstandige keuze. Maar hoe begin je hier nu aan?

Eerst moet je voor jezelf bepalen wat je verwachtingen zijn. Er zijn immers wel wat valkuilen. Hoe genereer je ‘voldoende’ rendement? Dat kan enerzijds door meerwaarde te realiseren uit een latere doorverkoop (dit zal de meeste meerwaarde genereren) of door gegarandeerde huurinkomsten te innen. Maar dat laatste brengt dan misschien wel wat extra bezorgdheden met zich mee. Problemen met huurders kan je wel missen als investeerder.

Het is een cliché maar de ligging van je investering zal recht evenredig zijn met het rendement, zowel als je beslist om je investering op lange termijn te verhuren of als je al na enkele jaren zou willen verkopen. Vandaar dat we het investvastgoed.be concept hebben bedacht. Zo’n immosite bestond immers nog niet. We zijn een verzamelsite voor alle interessante investeringspanden van makelaars in jouw regio of daarbuiten. Perfect om ter vergelijken en om de prijsverschillen te leren inschatten.

Op investvastgoed.be zullen we het ruime aanbod brengen van een breed gamma van makelaars en ontwikkelaars die jou interessante investeringspanden kunnen voorstellen in België. Hun expertise is doorslaggevend om de juiste investeringen op maat van uw budget en verwachtingen te selecteren.

Bekijk zeker het aanbod op onze site.

 

 

Gerelateerde berichten

Welkom op de bèta website van investvastgoed, dé immosite voor investeringsvastgoed

Met trots hebben we vandaag de bèta website gelanceerd van ons nieuw concept. Een immosite voor...

Lees verder